Pr8ontwikkeling ondersteunt opdrachtgevers bij het ontwikkelen van woningbouw van initiatief tot verkoop in de rol als projectontwikkelaar. We kunnen flexibel inspelen op de wensen van de opdrachtgevers vanwege onze ervaring en connecties.

Daarbij zijn we vanwege ons teamflow specialisme in staat om de samenwerking tussen de verschillende partijen vloeiend te laten verlopen. Wij werken met diverse ontwikkelaars, bouwbedrijven, gemeenten en particulieren. Tot onze werkzaamheden behoren uitbreidingslocaties of inbreidingslocaties, binnenstedelijk of landelijk, starterswoning tot nicheproduct en dan vooral in de woningbouw.

Voor de klant en omgeving creëren we waarde die er niet alleen voor zorgt dat de verkoopbaarheid toeneemt. Door de waarde van de woningbouw en de afstemming met omgeving ervaren de benodigde ruimtelijke procedures zo min mogelijk weerstand. En dát heeft positieve financiële gevolgen.

Het gaat hierbij om een optimale compositie, gebaseerd op de mogelijkheden van de omgeving, regels, ruimte en wensen van de klant.

Die optimale compositie is een combinatie van woningbouw, natuurlijke omstandigheden en water.

Deze compositie voegt de meeste waarde toe aan de omgeving, samengevat in de 3 primaire kleuren; Rood, groen en blauw:

  • de woningbouw waar het om draait en die als katalysator gebruikt wordt 
  • de natuurlijke omstandigheden die we optimaal gebruiken
  • water dat we slim gebruiken en zo zichtbaar mogelijk maken

Laten we afspreken!